Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір ножів та кухонного начиння Zepline ZP-067 – незамінний надійний помічник на Вашій кухні. В цей набір входить 5 ножів, обробна дошка, кухонне приладдя на підставці.
Набір ножів виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з лазерним заточуванням, ручка не ковзає приємно на дотик.
Набір кухонного приладдя виготовлений з харчового, термостійкого, силікону. Він безпечний для використання з харчовими продуктами, не токсичний, без запаху, витримує температуру до 230 °C.
З таким набором приготування їжі доставлятиме задоволення, а також він впишеться в будь-який інтер'єр кухні!
Oсобливості:
Зручна підставка з металу та пластику, в якій можна тримати все в одному місці
5 кухонних приладів із харчового силікону, який витримує температуру до 230 градусів і одночасно не деформується, запаху від нього немає
Дощечка для нарізки продуктів із харчового пластику товщиною 1 см та розміри 28 х 22 см.
Ножі зроблені якісно із загартованої сталі, вони литі, що зручно лежать у руці.
Весь набір можна мити в посудомийній машині.
Характеристики:
Тип: кухонний набір приладдя
Тип: на підставці
Матеріал підставки: нержавіюча сталь, пластик
Матеріал приладдя: пластик
Матеріал обробної дошки: Пластик (двостороння)
Матеріал ножів: Загартована сталь.
Заточення ножів: Двостороння
Розміри дощечки (ДхШхГ): 28 х 22 х 1 см
Довжина ножів: від 19.5 см – 32 см.
Комплектація:
Кухарський ніж: довжина: 32,5 см, довжина леза: 20 см
Ніж для нарізування хліба: довжина: 32,5 см; довжина леза: 20 см.
Ніж саток: довжина: 32,5 см, довжина леза: 20 см
Ніж універсальний короткий Довжина: 23,5 см; довжина леза: 13 см
ніж для чищення: довжина: 19,5 см, довжина леза: 9 см
Ножиці
Пензлик – для рівномірного розподілу олії на сковороді, листа або маринування м'яса.
Щипці – для сервірування чи приготування їжі
Віночок – для змішування соусів, збивання яєць, вершків та крему.
Ложка з прорізом – для приготування та проціджування супів, соусів. Половник – для подачі супу, рідких страв та соусів.
Ложка для спагетті – для приготування та подачі спагетті.
Сервірувальна ложка – для приготування та подачі супів
Лопатка з прорізом – для смаження та сервірування з проціджуванням.
Лопатка для перемішування, смаження, приготування на грилі та сервірування їжі.
Ложка для салату – для перемішування та подачі салатів
Лопатка для нанесення – для розподілу олії, джему та іншого.
Підставка
Дощечка
Заводська упаковка